LO PAN DOUÇAT
Copatz-vos
un brave talh
De pan de crosta daurada.
Fretatz una dòuça d 'alh...
Sus la crosta ben onhturada,
Trissatz un pesuc de sau;
Que ne siá tota empejada.
A la punta dehl cotèl,
Fasètz rostir lo chantél...
E manjatz lo pan douçat,
Tot nolent, d 'òli trempat.
De pan de crosta daurada.
Fretatz una dòuça d 'alh...
Sus la crosta ben onhturada,
Trissatz un pesuc de sau;
Que ne siá tota empejada.
A la punta dehl cotèl,
Fasètz rostir lo chantél...
E manjatz lo pan douçat,
Tot nolent, d 'òli trempat.
LE
PAIN GOUSSE
Coupez
un bon morceau
De pain a la croûte dorée.
Frottez une gousse d'ail.. .
Sur la croute bien ointe
Ecrasez une pinée de sel.
Qu'elle en soit bien imprégnée...
A la pointe du couteau,
Faites rôtir le chanteau...
Et mangez le pain goussé,
Tout odorant, d'huile trempé.
De pain a la croûte dorée.
Frottez une gousse d'ail.. .
Sur la croute bien ointe
Ecrasez une pinée de sel.
Qu'elle en soit bien imprégnée...
A la pointe du couteau,
Faites rôtir le chanteau...
Et mangez le pain goussé,
Tout odorant, d'huile trempé.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire